Producten

SJROEP VAN SPAAN

De stroop is gemaakt van onbespoten fruit uit de hoogstamboomgaarden die we met onze vereniging hebben aangeplant en /of in onderhoud hebben. U koopt met andere woorden een gezond en lekker product uit 'eigen' tuin.

Onze perenstroop is vervaardigd uit 80% peren en 20% appels. We verzamelen het fruit en transporteren het naar Aubel.
Klik hier voor een impressie van ons harde werk.

In het Land van Herve vonden we een stroopstoker die onze oogst op ambachtelijke wijze verwerkt. Hij gebruikt enkel en alleen het door ons aangeleverde fruit. Neem eens een kijkje op hun website http://www.sirop.be

Er wordt geen suiker noch bewaarmiddel toegevoegd. Een puur natuur product dus. We zijn echt fier op onze 'sjroep van Spaan'

Onze proemegelée is ondertussen ook een vaste waarde. De pruimen worden uiteraard in onze hoogstamboomgaarden geoogst. In de jambrouwerij wordt er een heerlijke gelei van gemaakt.
De sjroep en gelêe is te koop bij de toeristische dienst van de stad Bilzen en in enkele handelszaken in Kleine-Spouwen, Grote- Spouwen, Mopertingen en Bilzen.

U kan alle producten bestellen door het invullen van het contactformulier van onze website. Na de bestelling worden de nodige afspraken gemaakt.

Opgelet: de hogere maakkosten hebben ons genoodzaakt om een prijsverhoging voor sommige producten door te voeren.

appelsap van Spâan

appelsap van Spâan

uit eigen boomgaarden:
prijs:   1L in glazen fles: € 3
           3L box: €8
           5L box: €11

nestkastjes

nestkastjes

eigen makelij:  €15

Proemegelei van Spâan

Proemegelei van Spâan

uit eigen boomgaard: €4,5 

sjroep van Spâan

sjroep van Spâan

artisanale siroop:  €4,5