• natuurslider1.jpg
  • natuurslider2.jpg
  • natuurslider3.jpg

SJROEP VAN SPAAN

De stroop is gemaakt van onbespoten fruit uit de hoogstamboomgaarden die we met onze vereniging hebben aangeplant en /of in onderhoud hebben. U koopt met andere woorden een gezond en lekker product uit 'eigen' tuin.


Onze perenstroop is vervaardigd uit 80% peren en 20% appels. We verzamelen het fruit en transporteren het naar Aubel. Klik hier voor een impressie van ons harde werk.

In het Land van Herve vonden we een stroopstoker die onze oogst op ambachtelijke wijze verwerkt. Hij gebruikt enkel en alleen het door ons aangeleverde fruit. Neem eens een kijkje op hun website http://www.sirop.be

Er wordt geen suiker noch bewaarmiddel toegevoegd. Een puur natuur product. We zijn echt fier op onze  'sjroep van Spaan'

                                    Appelsap: box van 3L - €7

                        Siroop: €4

         Proemegelêe en Péregelêe van Spaân : €4     

          gelei

Deze zomer hebben we opnieuw jam laten maken van onze pruimen. Uiteraard is dit onbespoten fruit afkomstig van hoogstam bomen. Opnieuw een korte keten product, dat hopelijk even goed in de smaak zal vallen als onze sjroep.

 

 

 

 

 

            

De sjroep is te koop bij de toeristische dienst van de stad Bilzen, bij enkele handelszaken in Kleine-Spouwen, Grote- Spouwen en Mopertingen. 
U kan alle producten bestellen door het invullen van het contactformulier van onze website. Opgelet: de bestellingen worden niet verzonden noch gebracht. Na de bestelling worden de nodige afspraken gemaakt.